Kaimas. Babulka susiruošė važiuot į miestą, į turgų apsiprekint (duonos,batono,vaistų ir t.t.) ir klausia savo diedo: - Diedai,ką tau lauktuvių parvežt? - A paimk, boba, man naujus kaliošus, šitie jau į pabaigą eina. Na, boba ir išvažiavo. Nupirko diedui kaliošus, prisipirko batonų, duonos, visi maišai pilni ir nėr kur kaliošų dėt. Pasikišo juos po pažastim. Eina tada į vaistinę vaistų pasiimt ir nusprendė paklaust vaistininkes: - Ponia,gal kokia dėžę galėtumėt duot, neturiu kur kaliošų insidėt. Na, negi vaistininkei bus gaila dėžės? Paėmė ir padavė. O ant dėžės užrašas: \"PREZERVATYVAI.1000 VIENETŲ\". Įlipo boba į traukinį su visais savo nešuliais, su kaliošais dėžėje ir atsisėdo. Šalia jos prisėdo tokie du pacanai ir pamatė užrašą ant dėžės: - Sakyk, močiut, ar ilgai tau jų užteks? Babulka: -Kai mano diedas taip drožia, tai per dvi savaites suvarys!
Tryse pasakoja savo baisiausias pagirias: Amerikietis: - Pribundu savo jachtoje su meiluže... Taip jos noriu, bet po vakar niekaip nestovi... Prancûzas: - Prabundu savo viloje su dviem moterim... Noriu jų abiejų, nu bet po vakar niekaip nestovi... Rusas: - Vyrai... Nepatyrët jûs tikro "pachmielo", nepatyrët... Isivaizduokit. Atsibundu griovyje, patvory, klynas atsegtas, pimpalas išlindęs, stovi kaip kuolas, ant jo tupi varna, kiaušus snapu kapoja, o mano burna taip išdžiûvus, kad net štiš negaliu pasakyt...
Grizta vyras namo su gelemis, zmona ir sako: -Tai ka, dabar man kojas reiks isskest? Vyras: - O ka, mes vazos neturim?
Ateina blondinė į degalinę ir klausia pardavėjo: - Ar turite vielos? Mano mašinos rakteliai liko viduje, o aš su viela bandysiu ištraukti tuos raktus... Pardavėjas duoda vielos, blondinė išėjo, o atėjo žvengiantis vyras, ir sako: - Tu nematei, blondinės su viela bando raktus ištraukti... Pardavėjas sako: - Kas yra, juk normali blondinė, labai protinga... - Taip, bet mašinoj sėdi kita blondinė ir sako - į kairę, dešinę...
Tarybiniai laikai. Į partijos raikomą, pas partsekretorių ateina moteris ir skundžiasi: - Draugas sekretoriau, mano vyras man neištikimas, pakalbėkit su juo dėl to! Aš vat vakar jo stalčiuje moteriškus triusikus radau! Partsekretorius sako jai: - Gerai, duokit man tuos triusikus, kaip diaktinį įrodyma, pasikviesiu jį, pakalbėsim... Padeda partsekretorius triusikus į savo stalčių, po kelių valandų prisimena, kad turi atvažiuoti kažkokia komisija,, ir nutaręs, kad gali ir į stalčių žvilgtelėti, įsideda triusikus į portfelį. Pareina namo, o ten sūnus prašosi į kiną. Pinigų nori. Sekretorius mesteli žmonai: - Duok jam pinigų. - Kad neturiu, - sako žmona. - Tai paimk iš mano portfelio. Žmona nueina į prieškambarį ir po minutėlės pasigirsta jos balsas: - Oi, tris dienas negalėjau rasti savo triusikų, o tu juos, pasirodo, portfelyj tampaisi!
Žmona tvarko kambarius pusiau susilenkusi, pro salį eina vyras ir nutaria iš jos pasišaipyti: -Pastatei čia savo kombainą, praeit neįmanoma! Žmona aisku supyko... Atėjus laikui miegot, vyras lenda prie žmonos, o žmona jam ir sako: -Dėl vieno rugio aš savo kombaino nekursiu, tad malk rankiniu būdu.
Ateina kartą vyrukas pas daktarą ir sako: - Daktare, mano daiktas pamėlynavo! Daktaras jam ir sako: - Viskas, gangrena, reikia pjauti. Operacija... Nupjovė... Ateina tas pats vyrukas pas daktarą po savaitės ir sako: - Daktare, tai kad man ir kiaušiniai mėlyni!!! - Viskas, - sako daktaras - persimetė matyt. Reiks ir juos nupjaut. Operacija... Nupjovė. Bet staiga daktaras atsisuka į pacientą ir klausia: - Klausyk, gal tavo džinsai dažo?
|