Po sios gerbiamo docento temos atsiradimo emiau ir as analizuoti savo ligos kilme

Ir is tikro - priezasciu gali buti daug. Tik kaip jas tiksliau nusistacius?
Va treciasis punktas. ... angina! Sia liga esu uzmirses jau apie 30 metu, taciau vaikysteje esu ne karta sirges tiek paprasta, tiek pulinga angina. Tada gydytojai tevams patarinejo operuoti ja, nes gali pakenkti sirdziai. Bet tevai bijojo operacijos ir neoperavo. Sirdziai nepakenke, sia liga seniausiai esu pamirses. Bet ar vien "nebeveikianciu" tonzilu buvimas galejo dabar sukelti CD?
... ketvirtas punktas. Sinusitas! Bene pries 8 metus buvo atsirades sinusitas. Tiesa, ne kaktoje, o po kairiaja akimi. Istrauke tada pulius. Gal po metu atsinaujino, bet tada pas medikus nesikreipiau. Is dalies prakentejau, is dalies issigydziau kazkokiais antibijotikais. Ir uzmirsau tai. Na jei ne 7 metus, tai bent jau 6 metus jis nebesijaucia... :?
Astuntas punktas: "Dėl stresinės (įtempimo) būklės ..." Gyvenime esu pakankamai jautrus, ta dar kai buvau 28 metu pastebejo gydytojas Stanikas, kai pakliuvau pas ji konsultacijai del metimo rukyti. Tada jis pasidomejo kiek man metu, nes ant kaktos pastebejo pora gilokai isirezusiu rauksliu. Uztikrinau ji, kad cia ne randai ir tada jis pasake - tai neuralginio pobudzio rauksles. Reiskia esate labai giliai viska imantis i sirdi zmogus. Tai tiesa, nors is isvaizdos to beveik niekas nepastebi - esu giliai giliai ir meistriskai ta uzmaskaves.

Taciau bylinejimaisi su miesto valdzia del nuosavybes atstatymo ir to pasekoje buve konfliktai su kaimynais [buvau gasdinamas, kad viena vakara busiu nusluotas nuo zemes pavirsiaus] savo taip pat padare. Tiesa, ta itampa jau 2 metai atlegusi. Kaimynai pardave uzgrobtas zemes ir issikele. Liko tik tarptautiniai teismai. Ir tevo patirti 2 infarktai...
12-tas punktas taip pat man labai artimas. Nors nuo vaikystes buvau vadinamas storuliuku, visa gyvenima svoris svyravo nuo 95 iki 100 kg. Pastaraji rudeni ir ziema jis ugtelejo iki 115 kg. Tuo kaltinu savo pasidariusi itin sedima gyvenimo buda. Sukrutau, emiau daugiau vaikscioti, kas antra diena daryti rytines mankstas... Ir dabar jau sveriu apie 100. Taciau ar tai tik to paseka - nezinau, nes pradejau labai reguliuoti maista: gerokai sumazinau mesa, ja pakeisdamas zuvimi ir darzovemis...
Butu labai malonu isgirsti jusu patarima. Is anksto dekoju.