Na va, stovykla seniai praėjo,o aš tik dabar prisiruošiau parašyti

Tikėsimės, kad ir daugiau dalyvavusių/dalyvaujančių tokiose stovyklose pasidalins savo patyrimais, nuomonėmis ir pastebėjimais

Apie mūsų stovyklą turėtų pasirodyti ir straipsniukas Diabeto laikraštyje, tai apie tai, ką mes nuveikėm, čia nesiplėsiu

Programa rytinėms ekskursijoms visoms 10 dienų buvo sugalvota tikrai įdomi (ačiū ją rengusiam Valentinui)- kasdien po vis kitą kampelį pamatėme. Po pietų dažniausiai sulaukdavom kokios nors firmos atstovo(ų).
Įspūdžių daugybė ne tik vaikui, bet ir man. Pažintis su mamom, susiduriančiom su tomis pačiomis bėdomis, pasidalijimas patirtimi, yra neįkainojama. Stovykla davė ir neblogas tolerancijos pamokas. Žodžiu, gyveni ir mokais
Labiausiai įsiminė paskaitėlė apie adatas ir adatėles. Pasirodo, jas reikia keisti kuo dažniau, nes jos mikroskopiškai užliksta ir labiau žeidžia pirštelių odą, duria skaudžiau
Gerai buvo išbandyti gliukagono suleidimo rinkinuką - dabar jaučiuos daug tvirčiau, nes jei reikėtų leisti, jau tokia panika neapimtų, kad nežinau, ką ir kaip daryti.
Įsimintina buvo ir G. Zaleskio "paskaitėlė" apie pompas

Sukėlė daug aistrų ir diskusijų :D Kai pasakojau vyrui apie ją, tai jam kilo klausimas ar p. Gintaras neturi žydiško kraujo :D Mane stebina žmogaus sugebėjimas "varyti" ant konkurentų pastariesiems sėdint tame pačiame kambaryje. Labai norėtųsi surengti tokį renginuką, kur visi pompas parduodantys atstovai galėtų pristatyti ir apginti savo produktus, padiskutuoti ir atsakyti į klausimus. Nepatinka man varymas į vienus vartus, kai negali išgirsti kitos nuomonės
Dar dabar neatsistebiu mūsų stovyklos vadovės Jelenos stiprybe. Žmogus, patyręs tokius likimo smūgius, ne tik nepalūžo, pet padeda nepalūžti kitiems

Įsiminė jos patarimas ištikus hipokomai trinti vaikui dantenas medumi. Tikiuos, kad nereiks juo pasinaudoti, bet niekad nežinai kas gali nutikti. Medučiu mus vaišino ir paskaitą apie jį vieną vakarą surengė stovyklos judriosios veiklos organizatorius Valentinas

Truputis akimirkų iš stovyklos:
Bandėme pasiekti Laimės žiburį:
Apkabinome Puntuką - juk kartu mes jėga 

Aplankėm Siauruko muziejų. Jo vadovas nerealus gidas

Talentas pagauti ir išlaikyti vaikų dėmesį tiesiog pavydėtinas...

Pasikultūrinom ir rimčiau - prie Rubikių ežero klausėmės klasikinės muzikos:

Kokia kelionė į Anykščius neaplankant Arklio muziejaus?

skanioji atrakcija - duonos kepimas. Neįtikėtina, kad duonkepėj krosnyje anksčiau vaikus gydydavo