Kitas rašė:
na, jei nevisi suprato (reiškia, kai kurie nesuprato), bandysiu paaiškint.. idant suprastų ir likusieji ...
skaitau jus pora savaičių .. iš pradžių visai neidomu kas rašo, svarbiau - ką rašo .. kokia tema, pranešimo turinys ... vėliau pastebi, kad kai kurie nickai kartojasi, pasako kažką tokio, dėl ko ilgainiui pradedi domėtis pačiu nicku ir ieškai ką jis pasakys vienu ar kitu klausimu ... arba ką jis pasakytų, jei jo paklaustų ... jei jis dar čia (o gal?) būtų .. pamatai, kad įvairių temų, visokių pranešimų yra daug, matomai jų bus ir ateity, o atskirų pranešėjų - nežinia.. kaip ir paklausėjų ... pranešėjas pradeda dominti labiau nei jo pranešimas ... pavyzdžiui, tampa svarbu, iš kokio jis miesto.. pavyzdžiui, pradedi jausti norą susirasti čia realių draugų, atitinkamai praeinant norui bendrauti su senais draugais ... kalbu nebe apie virtualybę .. bet, žinokit, viskas čia labai nuasmeninta, čia visi iš esmės yra Jie .. aš visiškai suprantu, kad yra tokių, kurie nori būti virtualūs ir juos tai tenkina, tačiau mano kontekstas kitas ...
o šiaip siūlyčiau mažiau dėmesio kreipti į naujokų (kaip ir mano) parašymus, nes pastarieji būna (kol kas) pernelyg emociškai nestabilūs, todėl kelia nepagristus klausimus ir teikia nemotyvuotus prašymus ... manau kad tas praeis .. nors, kai pagalvoji - gal negerai kad praeis, gal turėtų likti, m? ta prasme, jau nebeaišku kas tinkamiau ateičiai - ar taip kaip visada, ar klausimus keliant naujai ..?
dėkui kad perskaitėt, tikiuosi visi puikiai viską supratot ..
1. kiekvienas turi teise lankytis cia kada nori ir kiek nori, pakol forumo administracija nenuspras kitaip. niekas cia nepasiraso lankymosi sutarciu.
2. jeigu paciam idomu is kokio miesto kas yra, tai pirmiausiai turetum jaus pareiga nurodyt savaji, o ne palikt tuscia anketa kaip dauguma iprate. mano pastebejimu paprastai tokie, kurie palieka 0 duomenu apie save, ilgai cia neuzsibuna, nors ju niekas neveja.
3. niekada nemanyk, kad zmogus turintis didesni reitinga ( parases daugiau zinuciu negu kiti ), bus teisesnis uz ta kuris turi kur kas zemesni reitinga.
4. nori susipazint asmeniskai. kartais yra rengiami susitikimai, i kuriuos atvyksta tie kurie nori ir gali. dalyvavimas nebutinas. del susitikimo laiko ir vietos sprendzia patys forumo dalyviai.